Gnosjö Plåtförädling

Gnosjö Plåtförädling

Gnosjö Plåtförädling finns i Gnosjö och är verksamma inom plåtbearbetning. Med över 60 år i branschen har vi en stor kunskap och lång erfarenhet av plåtförädling. Idag är vi 14 anställda och har en omsättning på över 30 miljoner kr.

Gnosjö Plåtförädlings huvudsakliga verksamhet är kompletta butiksinredningar men vi tillverkar också olika plåtdetaljer och tillbehör.

Vår styrka

Gnosjö Plåtförädlings styrka är flexibilitet och snabbhet, i kombination med erfarenhet och kunskap inom plåtförädling. Har du en idé så hjälper vi dig till ett färdigt projekt. Hos oss finns det inga dåliga idéer. Vår moderna maskinpark är anpassad för våra kunders olika plåtbehov.

Det gör att vi kan lösa mindre och specialanpassade projekt till riktigt stora projekt som kräver snabba leveranstider. Hos oss finns det inga omöjliga projekt. Vi tror på plåtförädling med flexibilitet och snabba puckar i sann Gnosjöanda. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kompetens och kapacitet på ett ställe

Vi verkar främst som en underleverantör till lokala företag, som i sin tur arbetar mot slutkunder. Gnosjöandan är stark och vi har ett nära samarbete med bygdens företag. För dig som kund betyder det kompetens och kapacitet samlat på ett ställe.

Vid behov ombesörjer vi också hela projekt. Vår moderna och till stor del helautomatiserade maskinpark består bland annat av CNC-styrda stansar och laserskärare. Vi investerar kontinuerligt i maskinparken för att alltid kunna säkerställa snabb leverans av högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar.

 

 

Kvalitet

Kvalitet är för oss en självklarhet. Vi vågar påstå att vi håller en hög och jämn kvalitet. Och vi är inte ensamma om att säga det. Det gör våra kunder också. Hög kvalitet är möjligt tack vare kompetenta medarbetare med många års erfarenhet av plåtförädling.

Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdig produkt.

Flexibilitet

Vårt motto är plåtförädling med flexibilitet och snabba puckar. Hos oss kan du som leverantör komma till vår fabrik med din konstruktör så kan vi på plats ta fram en prototyp. Eller så har du endast en idé på papper som vi tillsammans med dig formar till en färdig produkt. Vi tror på delaktighet från dig som kund och är lyhörda och flexibla för dina önskemål, krav och behov. För oss på Gnosjö Plåtförädling står du som kund alltid i centrum.